5 Passes

5 Passes

5 PASSES va néixer l’any 1992 i ja fa més de 30 anys que fan classes de repàs i reforç a estudiants que volen millorar els seus resultats. Ens van encarregar el disseny i desenvolupament de la seva web, així com el SEO i les xarxes socials

Serveis

Disseny web, desenvolupament web e-commerce, SEO i xarxes socials

Projecte 360º: disseny, programació i marketing online

5 PASSES ens va sol·licitar una reconceptualització de la seva comunicació en línia: redisseny del lloc web i de les xarxes socials. Emprant els seus colors corporatius, hem assolit una harmonització efectiva en totes les formes de comunicació de 5 PASSES, incloent-hi xarxes socials, correus electrònics, butlletins i la web.

Aquesta coherència en el disseny ha reforçat de manera notable la seva imatge, projectant una identitat de marca positiva i unificada. Gràcies a les plantilles i els materials proporcionats, han pogut implementar el disseny de manera eficaç i constant.
Després de realitzar una auditoria de les xarxes socials, vam determinar diverses temàtiques sobre les quals 5 PASSES podria publicar en les seves xarxes. A continuació, vam crear un calendari de publicacions i, posteriorment, vam elaborar unes plantilles per facilitar i agilitzar la creació de les publicacions.
Creació d'una identitat visual distintiva
#00a4f9
#ffb10f
#7dd434
#ff4773
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions