Area Cooling Solutions

Area Cooling Solutions

Area Cooling Solutions són experts en solucions de refrigeració i calor. La seva constant innovació i recerca els han portat a desenvolupar una de les tecnologies més respectuoses amb el medi ambient.

Serveis

Branding, disseny gràfic, disseny online i posicionament SEO

E-commerce
en 6 idiomes

Estem ajudant a evolucionar, tant en disseny com en funcionalitat, la seva e-commerce amb més de 900 productes traduïts a 6 idiomes diferents.
Nou disseny de la pàgina de producte, més explicatiu, amb més contingut i amb la possibilitat d'augmentar-lo en un futur.
En tractar-se d'un producte complex, desenvolupem noves formes per a la cerca dels articles, per tal de facilitar als clients la navegació. El nou menú de categories permet localitzar la gamma de productes que es busca de forma visual.
Juntament amb l'equip d'Area hem desenvolupat un software de selecció de producte on l'usuari introdueix les seves necessitats tècniques i la web retorna, a través de diversos càlculs, els productes més adequats.

Veure Calculation Software
Un estudi d'eines similars de la competència, sumat a l'experiència d'Area i al disseny i programació de Cactus ha possibilitat desenvolupar aquest software.

Destaca de la competència a causa d'un disseny amigable i que en facilita l'ús, fins al punt de convertir-la en la 4a pàgina més visitada de la web a la setmana del seu llançament.

Adaptats a
la nova realitat

Actualment les videotrucades estan a l'ordre del dia, és per això que el màrqueting online és més important que mai. Ajudem a digitalitzar les seves presentacions de producte adaptant-les a les noves formes de comunicació.

Millores constants
del contingut de marca

No només ens centrem en el producte, per a Area resulta molt important posicionar la seva marca i és per això que realitzem moltes accions per millorar el seu branding.
Kidnelis
Next project
KidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelisKidnelis