Branding

Ajudem a la teva a marca a aconseguir una identitat sòlida, rellevant, a crear un impacte i que reflecteixi la teva personalitat, valors i idees en tots els aspectes de la vida real i virtual. Creem expressions visuals consistents, coherents i amb un gran valor afegit per a la teva marca.

Molt més que
expressió visual
Una identitat visual sòlida és essencial per a comunicar els valors i idees que hi ha darrere de la teva marca.

Imatge corporativa

Generem una identitat visual per a la teva marca, creant logotips atemporals que representin la teva missió, visió i valors al complet.

Anàlisi i estudi

Estudiem i entenem el teu projecte, el fem sentir nostre i, només aleshores, comencem a desenvolupar les nostres idees.

La teva marca més enllà

La nostra feina va més enllà que el simple fet de crear un logotip. Generem una línia d’estil gràfica comuna per a totes les teves necessitats.

A prop teu

Treballem conjuntament per a aconseguir el millor dels resultats possibles, garantint la qualitat i la satisfacció en tot moment.

El nostre objectiu;
comunicar
Amb creativitat, experiència i coneixement, creem solucions completes que resolen problemes globals, generant imatges atemporals.
Branding i disseny corporatiu a Sabadell i Barcelona
Perquè una marca resisteixi el pas del temps i les transformacions de l'entorn, es requereix un bon disseny de base que englobi els valors i la història de l'empresa i sigui coherent al respecte.
El branding pot arribar a ser-ho tot, el present i el futur. Podem transmetre el teu missatge amb precisió, delicadesa, però també de la forma més adequada. Una línia d'estil gràfica comuna és fonamental per a mantenir una coherència de marca.
Altres serveis