Disseny gràfic

Donem a la teva marca la presència que es mereix. Aprofundim en la seva identitat, el seu caràcter i la seva història per portar-la més enllà, cuidant els detalls i adaptant la metodologia i les tècniques en funció de cada projecte.

Fem volar
la teva marca
Creem identitats, impulsem les imatges i els valors, marcant la diferència de les marques amb les quals treballem: combinant el disseny, la cultura i l'art.

Disseny editorial

Ajudem a difondre la teva marca creant material gràfic com catàlegs, memòries, revistes, brochures i molt més. Assessorem sobre quina és la teva millor via de comunicació.

Disseny online

Fa més de 10 anys que dissenyem webs, newsletters, imatges per a xares socials, banners i tot el que necessita qualsevol marca per a comunicar-se en l’entorn online.

Il·lustracions

Dotem de caràcter, color i emoció a la teva imatge gràfica. Diferenciem la teva marca i contingut de la resta, generant proximitat amb el teu públic objectiu i aportant un punt original.

Publicitat

Ajudem a expandir la teva marca, generant cartells, díptics publicitaris, flyers, merchandising i altres tipus de material gràfic, acompanyant-te en el procés i assessorant-te en tot moment.

Disseny gràfic a Sabadell i Barcelona
Disseny i maquetació de la memòria del Consell Comarcal del Vallès Occidental que recull totes les activitats acomplertes pel Consell des de 2015 fins a 2019. Amb un disseny modern i fresc, combinat amb gràfiques i infografies que faciliten la comprensió del contingut.
La teva marca com t’imagines i més enllà, amb el valor i la sensibilitat creativa de més de 15 anys d’experiència millorant la comunicació de centenars d’empreses.
Entenem la importància d'un bon disseny, és per això que cuidem els detalls i adaptem la metodologia i les tècniques en funció de cada projecte, segons les seves necessitats.
La importància d'un
bon disseny
El disseny i el màrqueting són les primeres eines de comunicació que té una empresa per relacionar-se
amb els seus clients i proveïdors. Poden afectar i determinar el volum de vendes d'una empresa, és a dir, la seva rendibilitat en un sector empresarial.
Altres serveis