Ajuntament de Sabadell

Ajuntament de Sabadell

La campanya de sensibilització “Sabadell vetlla pels animals” suposa una acció adreçada a la ciutadania de Sabadell per vetllar pel benestar i la protecció animal durant els mesos més calorosos de l’any.

Serveis

Direcció d'art, creativitat de la campanya, il·lustracions i xarxes socials

Sensibilització
ciutadana

Des de Cactus ens agrada treballar en aquests tipus de projectes perquè encaixen a la perfecció amb la nostra filosofia de responsabilitat social. La nostra experiència amb aquestes temàtiques ens ha ajudat a aconseguir una campanya en clau positiva premiada amb el Premi VET a la Iniciativa Pública.
Cactus va proposar dividir la campanya en tres missatges diferenciadors sota un eslògan global: "Sabadell vetlla pels animals". Aquests missatges animen als propietaris de mascotes a tractar l'entorn i als animals adequadament i van acompanyats d'unes il·lustracions amb colors vius i alegres.
El tret diferenciador d'aquesta campanya respecte altres campanyes amb missatges similars és que s'ha enfocat la idea en positiu. Es a dir, no es culpabilitza als propietaris d'un maltractament a l'animal sinó que s'anima a millorar l'actual tracte i realitzar bones pràctiques empatitzant amb els propietaris.
A més a més dels cartells principals, repartits per tota la ciutat de Sabadell, s'han realitzat altres accions de comunicació com banners, posts a les xarxes socials de l'ajuntament i un calendari de sobretaula, entre altres.

Campanya guanyadora del premi VETS

Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer les millors iniciatives en l’àmbit de la veterinària i el benestar animal que s’han dut a terme durant l’any 2021. I en concret, l’Ajuntament de Sabadell ha rebut el guardó del Premi VET a la Iniciativa Pública, evidenciant així el gran èxit de la nostra campanya.

Veure la notícia
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions