Estratègia

Tenim la capacitat de digitalitzar els processos interns de la teva empresa. Augmentem la teva presència online per tal de captar més clients i augmentar vendes, oferint-te una constant anàlisi de la situació.

Expandim els valors
de la teva marca
Millorem la presència online de la teva marca tant en l’apartat de disseny com en el comunicatiu, generant més confiança online en el teu negoci i augmentant la teva repercussió i conversió online.

Analítica i auditoria web

Fem una anàlisi de la teva presència online, comparant-ho amb la competència i altres webs de referència. Analitzem, proposem millores, planifiquem i realitzem un seguiment de les accions plantejades.

Posicionament SEO

Desenvolupem els requisits tècnics i tecnològics per augmentar el posicionament SEO de la teva pàgina web. Millorant la presència en els buscadors fent créixer les visites i la conversió de la teva pàgina web.

Creació de contingut

T’ajudem a desenvolupar una estratègia de continguts per a la teva marca. Fem recerca de paraules claus, redacció de textos, creació de contingut per a xarxes socials i molt més.

Màrqueting online

Generem una estratègia de màrqueting online per a la teva marca, realitzant anuncis a buscadors com Google Adwords, generant sistemes de retargeting, campanyes de newsletters i anuncis a xarxes socials.

Dissenyem i creem el contingut de les teves comunicacions online. Ens impliquem en el procés formant-nos en el teu producte i en el comportament dels teus clients.
Sabem com crear el millor contingut per fer més atractiva la teva proposta, fent-la arribar a la gent adequada en el moment adequat i de la manera adequada.
Juntament amb l'equip d'Area Cooling Solutions desenvolupem l'estratègia de màrqueting online on realitzem accions a les xarxes socials, newsletters, millores en el posicionament SEO de la web, creem contingut i realitzem anuncis a buscadors (SEM).
Ajudem a posicionar
la teva pàgina web
Combinant l'anàlisi de dades amb el nostre coneixement i experiència aconseguim portar la teva web més enllà. Generant una comunitat real i efectiva que et permetrà créixer en l'entorn digital.
Altres serveis