Programació web

Treballem amb les últimes tecnologies creant webs i tendes online de gran valor afegit, adaptant-nos a les teves necessitats. Som experts en WordPress, la tecnologia online més utilitzada que permet actualitzar fàcilment els continguts del web.

Som experts
en WordPress
Podem adaptar qualsevol disseny a l'entorn WordPress i crear qualsevol funcionalitat desitjada, facilitant-ne el manteniment i la gestió interna per part del client o administrador web sempre orientats al mobile first i al posicionament SEO.

Webs i e-commerce

Creem webs corporatives i e-commerce que contribueixen a donar una imatge més sòlida i professional de la teva marca. Treballem tant en projectes petits com d’alt volum.

Multi-idiomes

Som partners de WPML: WordPress Multilingual. Podem generar la teva web en qualsevol idioma, adaptant-nos a les recomanacions establertes per Google i assegurant un fàcil manteniment.

Fàcil gestió i manteniment

Som experts en WordPress, una de les plataformes més utilitzades en l’àmbit mundial, que facilita la gestió del contingut i el seu manteniment. Podem oferir-te formació per a una gestió pròpia de la teva web.

Anàlisis i integració

Integrem les nostres webs amb la majoria de plataformes externes com Mailchimp, Paypal, Stripe, Redsys, Xarxes socials… Afegim Google Analytics per a tenir un control del rendiment de la web.

Desenvolupament a mida en WordPress per a la web de Studio Clim. Les animacions, vídeos i els moviments han sigut una part molt important del projecte.
Programem webs
que no s'obliden
Ens encarreguem tant de la part visual com de la gestió de dades i informació, d'una forma estructurada i de fàcil manteniment, acompanyat d'un disseny cuidat adaptat a les últimes tendències que no deixa indiferent.
Especialistes en
e-commerce
Oferim solucions a la teva mida. Desenvolupem tendes petites i grans, tant per a la venda de productes com de serveis. Adaptades a la nova realitat, adaptades a tu.

Experts en Woocommerce

Tot i que treballem amb multitud de softwares diferents, som experts en Woocommerce, la plataforma e-commerce més extensa en l’àmbit mundial. Oferim tendes online de fàcil gestió interna i alta modularitat.

E-commerce personalitzada

El nostre objectiu és crear tendes online intuïtives i que aportin una bona presentació dels productes i serveis. Adaptem les característiques de la teva marca a l’entorn online personalitzant qualsevol funció de l’e-commerce.

Una solució integrada

Realitzem integracions amb la majoria de plataformes externes com Mailchimp, xarxes socials i, fins i tot, som capaços d’integrar les nostres plataformes amb el teu ERP, facilitant la incorporació de productes, preus, estocs, etc.

Anàlisis i posicionament

Vinculem la teva e-commerce amb Google Analytics, Google Tag Manager i Google Adwords tenint un control de les dades global. Ens assegurem una ràpida càrrega de continguts, un disseny responsive i una inclusió de meta-dades per al posicionament SEO.

La web de Xtudeo, del nostre client Linkia FP, ofereix la possibilitat de comprar cursos online de diferents àrees formatives.
Portem la teva botiga
un pas més enllà
Dissenyem, programem i gestionem la teva web o e-commerce, fem fotos dels teus productes i instal·lacions, generem contingut per a les xarxes socials, preparem els teus newseletters i t’ajudem a posicionar la teva marca a Google mitjançant estratègies SEO.
Altres serveis