Pitaya

Pitaya

Pitaya és la consultoria estratègica amb seu a Barcelona que proporciona a les empreses ordre, frescor, equilibri i resultats. Ens va demanar un re-branding del seu logotip, disseny i programació de la seva pàgina web i material gràfic per a les xarxes socials.

Serveis

Branding, disseny gràfic i desenvolupament web

El projecte: millorar la imatge de marca on i offline.

Pitaya, com a empresa potenciadora de negoci, ens va encarregar l'objectiu de millorar al complet la seva imatge; logotip, presentacions, pàgina web i elements digitals per a les xarxes socials.

La conceptualització
del negoci

La gran diversitat de clients de Pitaya impedeix representar figurativament el seu treball. És per això que Cactus va proposar una selecció precisa d'imatges conceptuals que acompanyen el discurs gràfic.

Codi de color i
recursos gràfics

Vam seleccionar una sèrie de colors lluminosos per a cada servei, que els acompanyen a cada una de les seves comunicacions: web, presentacions, xarxes socials...

També fem servir l'element del highlight com a recurs gràfic principal, subratllant els beneficis que Pitaya aporta als seus clients.
Un vegada més, vam anar més enllà en el disseny i el desenvolupament web. Gràcies a la confiança de Pitaya, vam poder crear una pàgina on el disseny, les animacions i la interacció són els protagonistes.

Blue folder

Pitaya ens va demanar que els usuaris que naveguen per la seva web puguin guardar els posts del seu blog, The Biz Journal, en una "carpeta" virtual.

Així neix 'Blue folder', un espai on l'usuari pot gestionar les diferents entrades del blog, guardar-les per llegir-les més endavant o per poder compartir amb altra gent.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions