Pitaya

Pitaya

Pitaya és la consultoria estratègica amb seu a Barcelona que proporciona a les empreses ordre, frescor, equilibri i resultats. Ens va demanar un re-branding del seu logotip, disseny i programació de la seva pàgina web i material gràfic per a les xarxes socials.

Serveis

Branding, disseny gràfic i desenvolupament web

Millorar la imatge
de marca on i offline.

Pitaya, com a empresa potenciadora de negoci, ens va encarregar l'objectiu de millorar al complet la seva imatge; logotip, presentacions, pàgina web i elements digitals per a les xarxes socials.

El procés de desenvolupament va abordar el canvi significatiu del blau original a un blau brillant i saturat que causés impacte. A més, es va seleccionar una paleta de colors lluminosos específics per a cada línia de negoci, assegurant coherència a totes les comunicacions.

La conceptualització
del negoci

La gran diversitat de clients de Pitaya impedeix representar figurativament el seu treball. És per això que Cactus va proposar una selecció precisa d'imatges conceptuals que acompanyen el discurs gràfic.

Codi de color i
recursos gràfics

L’ús del highlight com a principal eina gràfica de Pitaya destaca visualment els seus beneficis i reforça la seva identitat de marca.
Mitjançant colors diferenciats per cada línia de negoci, s’assegura una coherència visual tot facilitant la identificació de serveis o productes específics pels clients.
Aquesta coherència en el disseny ha reforçat notablement la seva imatge, projectant una identitat de marca positiva i unificada. Gràcies a les plantilles i els materials proporcionats, han pogut aplicar el disseny de manera eficient i constant.
Codi de color
#00dfff
#f7b032
#0e73f2
#ff464c
#00c6b1
Un vegada més, vam anar més enllà en el disseny i el desenvolupament web. Gràcies a la confiança de Pitaya, vam poder crear una pàgina on el disseny, les animacions i la interacció són els protagonistes.

Blue folder

Pitaya ens va demanar que els usuaris que naveguen per la seva web puguin guardar els posts del seu blog, The Biz Journal, en una "carpeta" virtual.

Així neix 'Blue folder', un espai on l'usuari pot gestionar les diferents entrades del blog, guardar-les per llegir-les més endavant o per poder compartir amb altra gent.
Dolça llibreta
Next project
Dolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibretaDolça llibreta