Clim Studio

Clim Studio

Clim Studio és un estudi d’animació i mix media ubicat a Barcelona. Clim, el director creatiu, és també dissenyador i productor guardonat internacionalment. Fa molts anys que fem col·laboracions tant en l’àmbit personal com professional.

Serveis

Creativitat, producció gràfica i programació web

Idees i creativitat
en estat pur

La perseverança i els anys d'experiència que arrossega en Clim fa que els projectes fets amb ell transmetin una gran potencia, tant visual com conceptual.
10 Commandments és un projecte personal de Clim Studio i Cactus. Es va voler il·lustrar la ironia de la societat moderna en vers la visió arcaica que descriuen els 10 manaments. I sobretot cal destacar que va ser seleccionat com Vimeo Staff Pick!

Veure el vídeo complet
Com no podia ser d'una altra manera, la web de Clim Studio havia de ser un portfoli programat a mida, tant la part visual com la part de gestió interna. Una web única i pròpia on poder mostrar tot el seu talent.
En tractar-se d'un estudi d'animació, els moviments, animacions i la capacitat de poder plasmar fidelment i amb exactitud el disseny en entorn web ha sigut una part clau del projecte.

Veure la web
Handjob és un altre projecte personal resultat dels "dijous creatius" durant una temporada en la qual vam estar col·laborant.

Veure el vídeo complet
Consell Comarcal
Next project
Consell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell ComarcalConsell Comarcal