Dolça llibreta

Dolça llibreta

La Dolça llibreta és una marca que va néixer a través de les inquietuds de la Marta, una noia molt creativa i inquieta que sempre té ganes d’aprendre. Fa enquadernacions personalitzades, formació, tallers creatius, decoracions a mida… i molt més!

Serveis

Branding, disseny i programació web

Buscant l’essència
des de la senzillesa

La Dolça llibreta és un projecte basat en tres grans àmbits: les enquadernacions, la formació i les decoracions d’espais. Tres disciplines on es posa en pràctica l’aprenentatge continu: la investigació i la cerca de noves tècniques de manera constant.

Identitat i
imatge corporativa

Hem desenvolupat el disseny de la seva identitat i imatge corporativa, que l’acompanya en el seu procés d’aprenentatge continu. Una marca que transmet la seva essència, aportant color i dinamisme a la subtilesa i delicadesa que caracteritza a la Dolça llibreta.
Des de Cactus hem fet una stop motion reconstruint el logotip. Aquests projectes ens motiven molt, ja que sempre ens permeten treballar amb creativitat, portant les marques més enllà.

Aquesta stop motion actua com a portada i presentació de la seva nova web també desenvolupada per Cactus.
Esquema de color
#803915
#df8100
#9f0854
Després d'evolucionar cap a una tendència més comercial i introduint-se en el camp de la formació, la Dolça llibreta ha vist la necessitat de renovar la seva web i convertir-la en tenda online on poder comprar enquadernacions o reservar places per a les formacions que realitza la Marta.

Emprenedoria
i sororitat

Coneixem a la Marta des del moment en què li vam desenvolupar la seva identitat corporativa, i gràcies a la connexió amb la xarxa d'emprenedores de Sabadell, ens vam retrobar per tornar a treballar plegades realitzant la seva tenda online.
CRL
Next project
CRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRLCRL