Grup Atao

Grup Atao

Conscients de l’evolució dels estils de vida, el Grup ATAO ofereix solucions innovadores per a la vivenda i el lloc de treball a França: promoció, renovació, cerca i venta de vivendes, etc.

Serveis

Disseny gràfic i desenvolupament web

Arquitectura i disseny web en harmonia

El Grup ATAO ens va confiar el disseny i desenvolupament de la seva web corporativa amb l'intenció de mostrar els diferents projectes que desenvolupen, així com presentar els productes que tenen a la venta amb un disseny atractiu, modern i fora del comú.
La nostra prioritat és un disseny flexible i funcional en tots els dispositius possibles. Els dissenys fluids solen ser més complexes d'adaptar, però l'experiència de Cactus ha sigut essencial per a un bon resultat final.

Orientats al branding
i a la conversió

La web del Grup ATAO es centra en la presencia de marca sense oblidar l'atracció de nous usuaris al seus productes de venta, facilitant l'incorporació de formularis intel·ligents que determinen la procedència de l'usuari que els omple i permeten a l'equip administratiu conèixer amb més detall el perfil de l'usuari que contacta amb ells, podent realitzar un seguiment analític al respecte.

Fàcil gestió

Vam treballar la web basada en Wordpress, amb un software fàcil de gestionar per als administradors. No és necessari tenir coneixements de programació web per alimentar l'informació disponible a la pàgina. L'autonomia era un dels principals requisits del projecte.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions