Ibaica

Ibaica

Ibaica és una empresa que es dedica al desenvolupament de software de forma personalitzada: ERPs, CRMs y aplicatius online per a la Industria 4.0 i Cactus s’ha encarregat de realitzar el seu nou branding, el disseny del seu CRM online, la seva nova web i generar continguts per a xarxes socials.

Serveis

Branding, disseny d'app, disseny i programació web, xarxes socials i continguts

Software a mida

amb un disseny a mida

La complexitat del projecte, i els diversos elements a dissenyar requerien d'un disseny net, polit i amb gran personalitat: un branding clar, multidisciplinar, amb un clar objectiu comunicador i basat en l'entorn online.
El imagotip de Ibaica representa els clàssics símbols de programació que contenen un contingut propi, el punt de la 'i'. L'evolució de les diferents propostes van portar-nos a una tipografia clara, moderna i amb un caire tecnológic.

Enfocats en l'usuari,
el valor del UX i UI

Una de les principals tasques ha estat la identificació dels processos a realitzar en el CRM, redissenyar fluxos i adaptar funcionalitats per a millorar l'experiència d'usuari: simplificant els recorreguts i garantint les expectatives
El disseny del seu CRM online ha implicat una gran documentació i focalització en agilitzar processos, mostrar el màxim d'informació en el menor espai possible i facilitar-ne l'ús.
Un color per a cada servei
#2fffd7
#ffeb6b
#ffcd89
#ffb6aa
#edbfff

Demostrant valor
amb una web a mida

Un disseny i desenvolupament a mida que representa els valors principals de Ibaica que es trasllada al seu CRM online i a totes les seves comunicacions online com xarxes socials, presentacions o newsletters.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions