Kidnelis

Kidnelis

Kidnelis és una marca de jocs educatius formada per persones de diverses disciplines, professors, pedagogs, comercials, gestors i dissenyadors. Cactus Seny Gràfic forma part i s’encarrega de la comunicació gràfica i disseny de tots els seus productes.

Serveis

Branding, disseny de producte, disseny de marca i comunicació

Número 1 de vendes
a Amazon

Tot i que és una marca jove i té pocs anys de vida ja ha estat número 1 de vendes en Amazon amb el joc de Kidnelis, un joc que fomenta la lectura, la comprensió lectora i l'escriptura dels nens i nenes que estan aprenent a llegir.
Finnelis és un joc educatiu de finances per a nens i nenes a partir de 8 anys.

El joc fomenta l'aprenentatge d'uns certs conceptes bàsics relacionats amb les despeses quotidianes, fomenta la reflexió i la conscienciació sobre el valor de les coses i la importància de prendre decisions econòmiques meditades que no posin en risc el nostre benestar.

Branding

No només ens hem encarregat de donar nom a la marca (naming) i de crear el logotip, també de tots els aspectes comunicatius de Kidnelis. L’extensió ‘nelis’ present en molts dels jocs és el que cohesiona la marca.

Disseny de producte

Dissenyem les peces, els taulers, instruccions i tots els materials que formen part dels jocs, tenint en compte la usabilitat, la seva funció i la seva importància, seguint l’estil gràfic de cadascun dels jocs.

Disseny de marca

Cada joc requereix la seva imatge gràfica, el seu logotip, estil i codi de color. Cal generar diferents línies que alhora siguin coherents entre elles i puguin funcionar conjuntament en un aparador o un lineal d’una botiga.

Comunicació

Ens encarreguem de generar material gràfic per a la difusió de la marca, tant per a premsa impresa, revistes o diaris, com per a xarxes socials, newsletters i altres accions de màrqueting digital.

Foodnelis és un joc educatiu que estimula la bona alimentació.

Fomenta el càlcul del cost dels aliments, l'elaboració de diferents receptes de cuina i la difusió i aprenentatge dels ingredients i les seves propietats per a poder crear plats saludables.

Aquest joc permet compartir moments molt enriquidors amb tota la família. Cuinar i menjar de manera saludable és un plaer.
Ens encarreguem del disseny de Kidnelis des del seu naixement. Fet que fa que ens impliquem de manera especial, creant un vincle amb el projecte que ens permet aconseguir sempre el millor resultat.
Tots els jocs estan creats i produïts a Catalunya fomentant l'economia local i generant vincles de proximitat, tant amb proveïdors com amb distribuïdors i col·laborant amb entitats del tercer sector sempre que ens ha sigut possible.

Kidnelis ja compta
amb més de 10 jocs

Tot i ser una marca jove, Kidnelis ha desenvolupat diversos jocs enfocats a moltes disciplines: lectura, càlcul, motricitat, alimentació, finances... totes elles enfocades a diversos tipus d'edats.
Clim Studio
Next project
Clim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim StudioClim Studio