UOC

UOC

La Universitat Oberta de Catalunya és la primera universitat online amb més de 25 anys en actiu. Ha confiat en Cactus per a desenvolupar dues de les seves webs: UOC X i Jesuïtes FP en col·laboració amb la UOC. També ens hem encarregat de la creació de material gràfic per a la difusió de la marca UOC.

Serveis

Desenvolupament web, disseny gràfic, estratègia i posicionament SEO

Programació a mida
feta amb WordPress

Ens hem encarregat de programar al complet la web de UOC X – Xtended Studies. Un portal web fet en WordPress, amb un disseny a mida i seguint la línia gràfica de marca de UOC.
El portal UOC X manté la mateixa línia gràfica que la web de UOC, utilitzant el groc en comptes del blau clar.

En aquest projecte disposàvem de llibertat per millorar i ampliar els mòduls ja dissenyats dins de la marca UOC. Cactus va col·laborar activament en la proposta de nous recursos web, posteriorment aprofitats per a la marca UOC.
Esquema de color
#ffe000
#000078
#d0d0d0
En aquest projecte ha estat clau tant la part visual, com el desenvolupament d'un bon panell de gestió interna. Així doncs, hem creat funcions concretes per a donar solució a les necessitats dels encarregats del contingut de la web de UOC X.
Hem personalitzat l'editor de WordPress per tal d'assegurar un manteniment òptim, sense errors i de fàcil gestió. El volum de cursos és tan elevat, i amb tantes particularitats, que resulta necessària una solució feta a mida per a cada àrea formativa.
Ens hem encarregat també de desenvolupar el logotip i la web d'FP Jesuïtes Educació en col·laboració amb la UOC.

Integrada en
el seu sistema

Un dels majors reptes presentats al projecte de UOC X ha estat connectar la web amb el seu CRM, creant funcions específiques per a assegurar la sincronització d’informació de la pàgina web al CRM i viceversa.

Material gràfic i
posicionament SEO

Hem realitzat material gràfic per a la difusió de la marca UOC X: fulletons informatius, cartelleria i publicitat d'exterior. Conjuntament amb l'equip de màrqueting de UOC hem realitzat moltes millores a nivell SEO per a les webs de UOC X i FP Jesuïtes UOC.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions