Aconsegueix un ordinador amb l’ampliació del Kit Digital

Descobreix com aprofitar l'ampliació de 1.000€ del Kit Digital per obtenir un ordinador de darrera generació o altres serveis digitals.

¿Estàs buscant un nou ordinador? Si la resposta és afirmativa, tenim bones notícies per a tu! L’ampliació del Kit Digital ofereix una oportunitat única per a professionals i petites empreses: l’adquisició d’un ordinador de darrera generació amb un suport complet de hardware i software durant 12 mesos. Gràcies a aquest programa, podràs obtenir 1.000€ addicionals per invertir en qualsevol dels serveis que ofereix el Kit Digital.

Com sol·licitar l’ampliació i aprofitar aquesta oportunitat?

En aquesta entrada de blog, et guiarem a través del procés de sol·licitud de l’ampliació i resoldrem algunes de les preguntes més freqüents que ens heu plantejat.

  1. Accedeix a la plataforma Acelera Pyme: El primer que has de fer és visitar la pàgina d’Acelera Pyme. Aquí podràs accedir directament a la teva convocatòria específica.
  2. Accedeix al teu tràmit: Una vegada dins, cercar l’opció “Acceder al tràmit”. Per a això, necessitaràs un certificat digital o l’usuari Cl@ve per verificar la teva identitat.
  3. Demana l’ampliació: Sol·licita els 1.000€ addicionals i espera la confirmació que t’arribarà per correu electrònic.
  4. Confirmació i ús dels fons: Un cop hagis rebut la confirmació, ja podràs fer ús dels fons, tant per adquirir un nou ordinador com per invertir en altres serveis del Kit Digital.

Preguntes freqüents sobre l’ampliació del Kit Digital

1. A qui està dirigit aquesta ampliació? Aquesta oportunitat està destinada a autònoms i micropimes amb entre 0 a 3 treballadors. Les empreses més grans estan excloses d’aquesta ampliació.

2. Què implica exactament el ‘lloc de feina segur’? El concepte de ‘lloc de feina segur’ en el marc del Kit Digital inclou un ordinador amb un disc dur d’almenys 512 GB, 16 GB de RAM i un processador recent, assegurant un rendiment elevat i adequat per a usos professionals durant 12 mesos.

3. Com i quan puc utilitzar aquest ajut per l’adquisició d’un lloc de feina segur? Si encara no has sol·licitat l’ampliació, és el moment de fer-ho seguint els passos que hem detallat més amunt. Una vegada obtinguda l’ampliació, podràs utilitzar els 1.000€ en qualsevol de les solucions del Kit Digital. Per a aplicar aquest import en l’adquisició d’un lloc de feina segur, és necessari haver implementat prèviament una altra solució del Kit Digital.

4. Regalen un ordinador gratuit? No es tracta d’un regal, sinó d’un servei de renting. Al finalitzar el període de 12 mesos, tens l’opció de retornar l’ordinador o de comprar-lo pagant un màxim del 15% del seu cost inicial.

5. Pot Cactus oferir aquest servei? A Cactus, ens especialitzem en serveis digitals però no comercialitzem amb hardware, així que no oferim renting d’ordinadors. Recomanem consultar el catàleg d’agents digitalitzadors per trobar l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.

6. I si necessito ajuda per realitzar el tràmit? No et preocupis! Pots contactar amb la Cambra de Comerç de la teva localitat per obtenir assessorament gratuït en els tràmits del Kit Digital. Estaran encantats d’ajudar-te.

Com pot ajudar-te Cactus Seny Gràfic?

En Cactus, oferim una àmplia gamma de solucions digitals que es poden finançar amb els fons del Kit Digital. Des de la creació de llocs web corporatius fins al desenvolupament de botigues en línia i estratègies de SEO, estem aquí per ajudar-te a potenciar el teu negoci en l’àmbit digital. Contacta’ns avui mateix per descobrir com podem assistir-te!

Vols estar al día?

Subscriu'te i obtindràs informació personalitzada. Si necessites ajuda amb un projecte podem reunir-nos gratuïtament i sense compromís