Augmentar la visibilitat de la teva empresa en Internet

Si el teu negoci encara no té la visibilitat que desitges, aquí et donem alguns consells que t'ajudaran a millorar-la.

Internet és un món virtual ple d’oportunitats. També és un lloc on les empreses competeixen per l’atenció dels usuaris. En aquest sentit, la visibilitat juga un paper essencial en l’èxit de qualsevol marca. Si el teu negoci encara no té la visibilitat que desitges, aquí et donem alguns consells que t’ajudaran a millorar-la. No obstant, augmentar la visibilitat d’una marca no pot fer-se de la nit al dia. Es necessita temps i esforç per a tenir èxit en aquest àmbit, però una vegada que l’aconsegueixis, la recompensa valdrà la pena. Continua llegint per a descobrir el que ha de fer per a augmentar la visibilitat de la teva empresa en Internet.

Desenvolupa una identitat visual digital

Avui dia les empreses de nova generació tenen clar que es requereix una important presència online per al seu negoci, per això un dels objectius és crear una identitat visual digital ben formada i que s’adapti correctament a l’entorn en línia. Per a empreses ja creades, i amb una llarga tradició en l’offline, a vegades pot suposar un repte. Aquest procés pot anar des de la creació d’un llenguatge visual alternatiu (utilitzant recursos o tècniques gràfiques diferents en la comunicació online), a un canvi de colors corporatius més orientats a la visualització per pantalla (RGB) o fins i tot modificar el seu logotip. Tot això amb la intenció d’optimitzar la seva presència en línia.

Crear un lloc web fàcil d’usar

Una pàgina web és imprescindible avui dia. Un lloc web fàcil d’usar és una necessitat per a qualsevol empresa que vulgui millorar la seva visibilitat en línia. Això pot incloure que el disseny de la pàgina sigui amigable per als mòbils, sigui fàcil de navegar i que no intenti ‘inventar la roda’.

Un bon disseny i una bona arquitectura de la informació ens facilitaran aquest procés. Necessitarem incloure crides a l’acció (call to action) que ens permetin contactar, subscriure’s, crear pressupostos o comprar online. Però no sols el disseny i la informació és important, també és important tenir en compte els aspectes tècnics com la velocitat de càrrega. En aquest article t’expliquem com millorar la velocitat de la teva pàgina web feta en WordPress.

Crear contingut de qualitat

Avui dia, és més probable que la gent confiï en un lloc web que ofereix contingut de qualitat, diferenciador o de suport per a l’usuari. De fet, una enquesta recent va revelar que el 81% de les persones confien en el contingut en línia.

Aquestes persones també prefereixen confiar en els llocs web que ofereixen la informació que busquen, enfront dels quals fan promeses que no poden complir. En crear contingut de qualitat, podrà contar la història de la seva empresa i proporcionar informació útil als seus clients potencials. Pots fer-ho escrivint articles sobre els teus productes i serveis, publicant vídeos en el teu canal de YouTube o creant *podcasts sobre el teu sector.

Utilitzar les xarxes socials

Les xarxes socials són una gran manera d’augmentar la visibilitat de la teva empresa. Pots fer-ho creant un compte en cada xarxa social que sigui apropiada per al teu negoci (és important tenir clar el target al que anem per a fer una correcta elecció). Utilitza aquests comptes per a publicar contingut rellevant i interessants, adaptats a cada xarxa i relacionats amb la teva marca.

Per exemple, pot publicar articles en el teu blog, fotos de l’equip o les instal·lacions, dades interessants sobre el teu sector… Un bon pla de xarxes socials t’ajudarà a no haver de pensar cada vegada que tipus de contingut vols incloure.

Els continguts cuidats en xarxes socials, amb un bon disseny i bon missatge, aconsegueixen arribar a molta més gent i conviden més a ser compartits.

Finalment, pots participar en els diferents debats d’aquestes xarxes socials. Participar t’ajudarà a establir relacions amb els teus seguidors i possibles clients i a millorar la teva visibilitat en línia, demostrant que ets una font fiable.

Proporcionar un excel·lent servei al client

Aquesta és una part essencial per a millorar la imatge de la teva empresa i fer créixer la seva base de clients mitjançant el boca a boca (un dels mètodes més clàssics de creixement). Avui dia, moltes persones utilitzen llocs de ressenyes en línia per a trobar informació sobre les empreses.

Si els teus clients estan contents amb el servei que reben, deixaran comentaris positius sobre la seva empresa. Però cura, has d’acceptar que no tots els clients estaran contents amb els seus productes o serveis. En aquest cas, has de respondre a les crítiques negatives de manera positiva.

Quan els teus clients parlin bé del teu negoci en els seus cercles de confiança, visitaran el teu web o les teves xarxes socials. Sobretot per a certificar que les recomanacions estan sustentades. Si has seguit els anteriors consells segur que aconseguiràs un gran interès per part d’aquests futurs clients.

En conclusió

Per a augmentar la visibilitat de la teva empresa en Internet has de: adaptar la imatge de la teva empresa a l’entorn en línia, crear un lloc web fàcil d’usar, bons continguts de qualitat i difondre’ls en les xarxes socials. Finalment, però no menys important, has d’oferir un excel·lent servei al client.

A Cactus som experts en posicionament en línia i podem ajudar a la teva marca millorant el seu brànding, creant o millorant el teu web i creant un pla de continguts per a difondre els valors, visió i missió del teu negoci per les xarxes socials. No dubtis a contactar-nos i t’assessorarem sobre el teu cas.

Vols estar al día?

Subscriu'te i obtindràs informació personalitzada. Si necessites ajuda amb un projecte podem reunir-nos gratuïtament i sense compromís