Impulsa el teu comerç electrònic amb Woocommerce

Està buscant una manera fàcil de gestionar una botiga online? En aquest article, us mostrarem com podeu utilitzar Woocommerce per impulsar el teu comerç electrònic a WordPress.

Vols començar a vendre els teus productes o serveis de forma en línia? Aleshores Woocommerce per a WordPress és una de les millors opcions. Woocommerce és la solució de comerç electrònic més popular per a grans i petites botigues, i amb raó: és fàcil de gestionar, fàcil d’usar i ofereix una gran quantitat de funcions i capacitats de personalització.

Què és Woocommerce?

Woocommerce és una plataforma de comerç electrònic de codi obert per a WordPress. Ofereix totes les eines necessàries per crear una botiga online, des de la creació de productes: físics o virtuals (serveis) i la configuració d’inventari fins a la gestió de comandes i el processament de pagaments de forma nativa.

Woocommerce és una excel·lent opció per vendre en línia sense haver de pagar comissions a marketplace’s com Amazon, Ebay o Shopify. Woocommerce es pot configurar i utilitzar fàcilment al teu propi hosting, sense necessitat de càrrecs addicionals .

Beneficis de Woocommerce

Woocommerce ofereix una varietat de beneficis per als propietaris botigues online. En primer lloc, Woocommerce és una plataforma de codi obert, cosa que significa que és gratuïta.

A més, Woocommerce s’integra directament amb WordPress, la plataforma de desenvolupament web més estesa a nivell mundial. Això significa que, si ja disposeu d’una web feta a WordPress no necessites migrar-la a cap entorn nou i desconegut per a tu.

També hi ha una gran quantitat de complements (plugins) i temes (themes) de Woocommerce disponibles per millorar la funcionalitat nativa del teu e-commerce. Entre Woocommerce i alguns plugins essencials podràs tenir una botiga en línia 100% completa que no tindrà res a envejar als grans e-commerce que tots coneixem.

Característiques principals

Woocommerce ofereix una varietat de característiques per ajudar-lo a impulsar el comerç electrònic. Algunes de les característiques més destacades inclouen:

  • La capacitat d’acceptar pagaments en línia a través de qualsevol proveïdor de processament de pagaments, com PayPal, Stripe, Redsys i molts més.
  • Un panell d’administració senzill per administrar la vostra botiga en línia, inclosa la creació de productes, la configuració d’inventari, la gestió de comandes i el processament de pagaments.
  • La capacitat d’afegir cupons, descomptes i promocions per ajudar-lo a impulsar les vendes.
  • Una API per ajudar-lo a integrar la botiga en línia amb altres serveis.

Vendre productes i serveis en línia

Woocommerce us permet vendre una varietat de productes i serveis a la seva botiga en línia. Això inclou productes físics, digitals i serveis.

Podeu afegir productes físics a la vostra botiga, com ara roba, calçat, llibres, joguines i molt més. Però també pot afegir productes virtuals o serveis a la seva botiga, com ara llibres electrònics, música, programes de programari, contractació de cites, consultories en línia, consultories presencials i molt més. El límit és la teva imaginació!

Personalitzar la botiga de Woocommerce

Woocommerce facilita multitud d’eines de personalització perquè s’adapti a les vostres necessitats i a la vostra imatge corporativa. Més enllà de la gran quantitat de temes i plugins disponibles, un desenvolupador experimentat disposa de múltiples funcions per poder modificar la visualització, l’estil i la informació dels productes, serveis, categories, etc.

Com que no tots els negocis són iguals, no totes les botigues en línia han de ser-ho. Si els teus productes, serveis o metodologia són diferents de les estàndard, no dubtis a contactar-nos perquè t’ajudem a personalitzar el teu projecte fins a punts que ni t’imagines.

Analitzar el rendiment del seu e-commerce

Woocommerce permet analitzar el rendiment de la botiga. És una cosa que t’ajudarà a entendre millor quin tipus de productes i serveis estan funcionant i quins no i prendre decisions sobre això.

Per exemple, podeu veure informes sobre ingressos, comandes, clients, productes/serveis més venuts i molt més. Aquests informes queden guardats a la base de dades de Woocommerce, de manera que els pots consultar sempre que ho necessitis i generar-ne les comparatives i anàlisis.

Màrqueting en línia al teu e-commerce

Woocommerce ofereix una varietat de complements per millorar el màrqueting en línia, des de cupons, descomptes programats, enviament de newsletters, fidelització de clients, subscripcions…

Podràs augmentar les teves vendes, recompensar els clients que més consumeixin o generar atractives promocions o descomptes per augmentar els teus seguidors a xarxes socials o la teva llista de newsletters. Des de Cactus et podem ajudar a generar un pla estratègic per aprofitar al màxim aquests recursos.

Optimitza el teu Woocommerce

A mesura que una botiga en línia creix, és important optimitzar-la perquè funcioni de la millor manera possible. Millorant el rendiment de la teva botiga i assegurant-te que els teus clients tenen una bona experiència de compra augmentarà la confiança dels actuals i futurs usuaris de l’e-commerce.

Et recomanem aplicar algunes de les pràctiques que descrivim al nostre post sobre com optimitzar la velocitat en un WordPress.

Conclusió

Woocommerce és una excel·lent solució de comerç electrònic per a WordPress. És de fer servir, de mantenir i ofereix una gran quantitat de funcions i capacitats.

Podràs vendre una varietat de productes i serveis en línia en una botiga en línia que es pot adaptar al teu branding corporatiu i, amb un desenvolupament específic, a qualsevol de les teves necessitats per molt complexes que siguin. Si cerqueu una solució de comerç electrònic per a la teva marca, Woocommerce és una excel·lent opció.

I no dubtis en contactar amb nosaltres per millorar el teu Woocommerce o per crear-ne un a mida per a la teva marca. A Cactus som experts en desenvolupar, personalitzar i optimitzar botigues en línia creades a Woocommerce. Contacta’ns avui per obtenir més informació!

Vols estar al día?

Subscriu'te i obtindràs informació personalitzada. Si necessites ajuda amb un projecte podem reunir-nos gratuïtament i sense compromís