Embaling

Embaling

Embaling és un e-commerce dedicat a productes per a l’embalatge. Cactus s’encarrega del seu branding, marketing online i disseny i programació de la tenda online que es sincronitza amb el seu ERP de forma automàtica i manual.

Serveis

Branding, disseny i programació e-commerce i marketing online

E-commerce a mida amb més de 15.000 referències

Tots els productes es sincronitzen des de el ERP a la tenda online de forma automàtica i manual. Els responsables poden triar si sincronitzar productes (imatges, noms, atributs, etc..) o sincronitzar només preus i stocks de forma manual. Altrament, s'han programat tasques que realitzen aquestes accions de forma periòdica i automàtica.
Embaling, e-commerce tailor-made
Un e-commerce molt complet amb desenes de categories, pàgines estàtiques, un blog, àrea d'usuari on ens podem descarregar factures, albarans, etc.

Optimitzat
per al SEO

Durant el projecte d'Embaling estem constantment millorant l'optimització SEO, afegint noves metadades, nous textos, optimitzant les imatges i millorant la velocitat fins a arribar a uns resultats de Google Pagespeed Insight excel·lents.

Branding
i marketing

A més de fer la seva web i el seu logotip, Cactus s'encarrega de realitzar diferents materials gràfics per a Embaling com el seu catàleg, samarretes promocionals i un llarg etcètera.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions