Residus Vallès

Residus Vallès

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental fa moltes accions per oferir als municipis de la comarca un bon servei per millorar la gestió dels residus, com informació d’interès a les xarxes socials i activitats educatives entre altres.

Serveis

Disseny gràfic, campanyes de conscienciació i xarxes socials

Sensibilització
ciutadana

Des de Cactus ens agrada treballar en aquests tipus de projectes perquè encaixen a la perfecció amb la nostra filosofia de responsabilitat social. Ens permet fer el que ens agrada, dissenyar amb seny.
El Programa d'educació ambiental és una guia d'activitats on es poden trobar propostes educatives per complementar les activitats que es realitzen a l'escola, enfocades a la sensibilització pel medi ambient i la gestió de residus.
El missatge del Consorci per a la Gestió de Residus és un missatge global, integrador i que busca el benefici del conjunt de la societat. L'hem representat amb l'ús de colors vius, brillants i poc agressius, buscant l'impacte a primer cop de vista.
Els acompanya una tipografia manual, desenvolupada per Cactus expressament per al Consorci, que busca la proximitat i la calidesa envers el receptor. D'aquesta manera introduïm el missatge en la quotidianitat de la població de Vallès Occidental.

La difusió com a
medi de conscienciació

És difícil generar un impacte entre el gran volum de publicacions diàries que veiem a les xarxes socials, és per això que sintetitzem la informació, l'acompanyem d'una iconografia dinàmica i una gamma de colors ben seleccionats. D'aquesta manera aconseguim portar el missatge a la població.
Area Cooling Solutions
Next project
Area Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling SolutionsArea Cooling Solutions